Gołąbki są przysmakiem, który jest przekazywany z pokolenia na pokolenie w większości rodzin. Co wy na to, aby ugotować to danie w całkiem inny sposób?

Zrobiliśmy nowy i bardzo interesujący przepis. Gołąbki pod pierzynką można podać na wiele okazji nawet na świąteczny stół. Danie wygląda pięknie i smakuje pysznie , a smak pamięta się na długo.
Składniki:
- 
1 główka białej kapusty
- 
50 gram ryżu
- 
150 mięsa mielonego wieprzowego
- 
1 cebula
- 
1 marchew
- 
2 łyżki oleju słonecznikowego
- 
100 ml wody
- 
30gram śmietany 18%
- 
100 gram twardego sera
- 
2 pomidory
- 
3-4 ząbków czosnku
- 
15 gram koperku
- 
15 gram natki pietruszki
- 
sól
- 
pieprz
 
			 
				


