1. W misce należy wymieszać cukier, kakao i mleko.
2. Na spód blaszki wyłożyć namoczone wcześniej podłużne biszkopty w otrzymanej wcześniej masie kakaowej.
Czas na przygotowanie masy, należy:
3. Wymieszać mleko z żółtkami, cukrem i skrobią. Postawić na kuchenkę i ugotować gesty budyń.
4. Otrzymaną masę należy ostudzić. Najlepiej przełożyć ją do miski, zabezpieczyć folią spożywczą i odstawić w chłodne miejsce.
5. Kiedy masa będzie już schłodzona należy dodać do niej miękkie masło i mieszać do momentu uzyskania jednolitej masy.
6. Krem następnie nałożyć na biszkopty i wygładzić np. łyżką.
7. Następnie ubić (najlepiej mikserem) 30% śmietanę i zrobić z niej kolejną warstwę ciasta.
8. Wszystko posypać startą czekoladą. Smacznego!