Składniki:
Przygotowanie:
Pieczarki obieramy i kroimy na ćwiartki. Smażymy je na maśle. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, dokładnie obieramy i kroimy w kostkę. Ogórki kroimy na spore kawałki. Przekładamy wszystkie składniki do dużej miski i dodajemy majonez lub jogurt . Przyprawiamy według uznania i smaku. Mieszamy wszystko dokładnie. Po skosztowaniu można jeszcze dodatkowo doprawić..
Składniki:
Przygotowanie:
Pieczarki dokładnie czyścimy i kroimy na drobne plasterki. Szynkę kroimy w cienkie paski. Ser ścieramy na tarce. Czosnek, po starannym obraniu, przeciskamy przez praskę. Pieczarki oraz szynkę smażymy na maśle. Każdy ze składników powinien być smażony oddzielnie. Po usmażeniu mieszamy je dokładnie z z serem, czosnkiem, musztardą, jogurtem oraz przyprawami. Próbujemy i ewentualnie doprawiamy do smaku.